• Ponedeljak - Petak 10.00 - 18.00
  • Novi Sad, Niš, Srbija
  • 063/864-24-67

Pravila i uslovi korišćenja

Dobrdosli na Autobubanjpotok.rs

Pravila i uslovi korišćenja

Vlasništvo sadržaja:

Autobubanjpotok.rs je internet stranica namenjena postavljanju oglasa iz oblasti automobilizma (prodaja automobila, auto delova, kombi vozila, kamiona, poljoprivrednih mašina). Svi korisnici stranice autobubanjpotok.rs su dužni da se ponašaju u skladu sa ovim uslovima korišćenja. Autobubanjpotok.rs zadržava pravo promene ovih Pravila i uslova korišćenja, u bilo kom trenutku i bez prethodne najave, a o tim promenama mozete uvek pročitai u delu sajta – pravila korišćenja.

Zabranjeno je svako oglašavanje koje je protivno pozitivnim zakonskim propisima, a naročito je zabranjeno obmanjujuće oglašavanje, oglašavanje koje ima za cilj podsticanje diskriminacije po bilo kom osnovu, oglašavanje koje podstiče ugrožavanje zdravlja i bezbednosti, prikriveno oglašavanje, kao i oglašavanje lica, roba, usluga i aktivnosti koji su zabranjeni zakonom ili pojedinačnim aktom državnog organa. Samim korišćenjem sajta pristajete na ove uslove i nikakav poseban pristanak od strane korisnika nije potreban da bi ga ovi uslovi obavezivali.

Ne garantujemo tačnost objavljenih informacija na portalu autobubanjpotok.rs. Objavljene informacije koristite isključivo na sopstvenu odgovornost.

Autobubanjpotok.rs mogu objaviti linkove prema drugim sajtovima, ali ne odgovaraju za usluge ili proizvode koji se na tim sajtovima nude.

Autobubanjpotok.rs ne garantuje: sto se tiče raznih prevara, mi nismo nadležni i ne možemo Vam vratiti novac,ali vam skrećemo pažnju da obratite na prevare koje su moguce od strane oglašivača.

Autobubanjpotok.rs se do maksimalne zakonom dopuštene odgovornosti, izuzima od bilo kakve štete, gubitka ili povrede koje mogu nastati direktno ili posredno.

Registracija:

Registracija na sajtu autobubanjpotok.rs je besplatna! Dužni ste da se pridržavate navedenih pravila i odredaba. Ukoliko se slažete sa uslovima, molimo Vas da se registrujete.

Korišćenjem sajta autobubanjpotok.rs korisnik potvrđuje da je upoznat sa Pravilima i uslovima korišćenja portala AutoZona.rs i da ih u celosti prihvata.

Srećna prodaja – kupovina.